Time2heal

Time2heal

 klik op de website     

 

 

 

 

 

pasfoto 2011

Hallo, ik ben Monique en ik geef op verzoek Reconnective Healing aan de klanten van Trimsalon Max. Reconnective Healing herstelt de fysieke, emotionele en mentale balans. Ook dieren lijden onder negatieve gevoelens als angst, eenzaamheid en stress, alleen kunnen ze ons moeilijker duidelijk maken wat er aan de hand is. Dieren (en mensen) in balans zijn minder vaak ziek en gelukkiger.

Zonder de dieren aan te raken, voel ik met mijn handen welke punten en lijnen om aandacht vragen. Hiermee maak ik als het ware ruimte om het dier, waarin het dier ontspannen kan wegzakken. In die ontspanning vindt heling plaats, op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Ondertussen pik ik signalen op over wat er speelt en waar verandering nodig is.

Een sessie doet altijd goed, al brengt het misschien niet meteen wat u als baas graag zou willen. Vaak merkbaar zijn positieve veranderingen in het gedrag, het verdwijnen of verbeteren van lichamelijke klachten en psychische verbetering na een nare gebeurtenis of trauma. Reconnective Healing verbetert de samenwerking en balans tussen baas en dier; beiden worden er blijer van.

Weten wat Reconnective Healing is, of lezen over de ervaringen ermee bij dieren, kijk dan eens op www.2reconnectu.nl. Hier staat ook een gratis te downloaden e-book.

 

Dank voor uw aandacht,

Monique Le Grand

time2heal

directe link naar boekje Reconective healing voor honden

 

Subcategorieƫn